Ons Ritme

Deze dag begint met regen. Mooie gelegenheid om rustig aan te doen en een blogje te schrijven over hoe ons ritme eruit ziet (als je meer van mooie plaatjes houdt, sla dan deze blog over 😉 ).

We worden tussen 6 & 7 door Flora gewekt. We hebben de slaapkamer ondertussen zo verbouwd met een bankkussen en koffer dat we met z’n 3en daar kunnen slapen en dat is wel zo lekker warm en makkelijk voor de nachtvoeding (die horen blijkbaar bij de vakantie).

3 sterren ontbijt

We ontbijten hier met Crusmix (blend van crusli en cornflakes), getoast brood (als we elektriciteit hebben, want het brood is erg zacht), wat fruit en soms een ei. Flora zetten we in de draagtas en zij eet gezellig mee.

img-20160923-wa0003

Na het ontbijt hebben we twee opties: inpakken en wegwezen zodat Flora haar eerste slaap al rijdend maakt of haar nog even in het tentje leggen. Dan rijden we tegen 11h weg.

Tussen 12 & 13 maken we een stop. Soms is dit op een willekeurige plek – lang leven de camper – en soms op een parkeerplek van een supermarkt. Dat zijn sowieso allemaal type AH XL en vaak is een subway en tankstation in de buurt.

Als de buik, koelkast en tank weer vol is rijden we naar de overnachtingsplek. Vaak maken we dan een hike (1,5 tot 3h), Bij terugkomst nog even spelen op bed met Flora (rollen, draaien, zitten, achteruit kruipen) en dan gaat Flora naar bed en gaan wij koken. We zijn één keer uiteten geweest, maar met een ander ritme is dat vrij uitdagend met een baby. Dus eten we veel pasta, rijst en aardappelpuree.

Canadese Yatzee

Na het eten spelen we elke avond een potje yatzee. Interessant detail voor de yatzee liefhebbers: we hebben een Canadese versie met ook de opties “one pair” en “two pair”. De Canadese regels bevallen mij prima!

Om 21h is het vaak al bedtijd, dus we slapen hier genoeg!

Advertisements